Muzica

Iosif Sava

P1020124
Muzica
La aceasta sectie se pot invata urmatoarele instrumente:pian, vioara, viola, violoncel, chitara, harpa,flaut, oboi, clarinet, trompeta, percutie.

Este considerat primul an de studiu clasa I pentru pian si vioara, clasa a IIa pentru viola si violoncel si clasa a IVa sau a Va pentru celelalte instrumente.

Pregatirea de specialitate include pentru invatamantul primar 2 ore de instrument (individual) si 2 ore de teorie (pe grupe de elevi) pe saptamana. Pentru invatamantul gimnazial, 2 ore de instrument (individual), 2 ore teorie (pe grupe), 1 ora instrument auxiliar (altul decat cel studiat-cu exceptia pianistilor), si 1 ora de ansamblu (cor sau orchestra) pe saptamana.Elevii beneficiaza de 20-30 de minute pe saptamana de acompaniament iar evaluarea lor se realizeaza prin verificari semestriale si examen anual, cu exceptia primului an de studiu.

Activitatea artistica se concretizeaza in participari la numeroase concursuri nationale si internationale, festivaluri, concerte, recitaluri, auditii si olimpiade scolare.

Profesorii nostri